Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μόλις υπέγραψα αυτό το ψήφισμα

Μόλις υπέγραψα αυτό το ψήφισμα:

Zητούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση, που είναι γαμάτη, φοβερή και τρομερή, η καλύτερη κυβέρνηση από καταβολής κοινοβουλευτισμού κι όχι μόνο να οργανώσει:

- Ένα Εθνικό όργιο με τις πιό ωραίες γυναίκες (δεξιές, αριστερές, αναρχικές, αυτόνομες, κεντρώες ή ό,τι άλλο, δεν παίζει κανένα ρόλο) μπροστά από το Κοινοβούλιο και οι τσολιάδες να μείνουν ακίνητοι και λεβέντες όπως κάθε μέρα. Πιστεύουμε ότι μόνο έτσι το Έθνος θα μπορέσει ουσιαστικά να ανασυντεθεί και να πορευθεί στο πεπρωμένο του ασφαλώς και συναινετικώς.

- Ένα Εθνικό λουκούλλειο γεύμα, όπου στο ένα άκρο του τραπεζιού θα κάθεται ο Γιάνης Βαρουφάκης ενώ στο άλλο θα έχουμε στριμωχτεί σαν σαρδέλες όσοι/ες κατακουρασμένοι/ες θα έχουμε καταφέρει να επιζήσουμε από την προηγούμενη δοκιμασία αυτού του ακόρεστου και απύθμενου Εθνικού και ουχί Ταξικού Σεξ.

Απαιτούμαι δε:

- Να γίνει υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο Τζίμης Πανούσης.

- Να κατεβούν πάραυτα οι εικόνες του Χριστού,της Παναγίας (όπως προεκλογικά είχε προβλέψει ο γέροντας Αντώνιος), Αγωνιστών του '21, Επιστημόνων κ.τ.λ. από Δημόσιες Υπηρεσίες, Σχολεία, Δικαστήρια κ.α. και στη θέση τους να αναρτηθούν πορτραίτα του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη Βαρουφάκη σε αγωνιστικές πόζες.

- Να γίνονται καθημερινά προσευχές στα σχολεία προς μακροημέρευση της Κυβέρνησής μας, προς συνέχεια του Κράτους μας, να διατάζονται εκούσιες μετάνοιες μπροστά στις σημαίες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., και εκ περιτροπής, ανά δεκαπενθήμερο, να πηγαίνουν όλοι με τα γόνατα μέχρι του Μαξίμου ή εναλλακτικά μέχρι την Κουμουνδούρου, γαμωσταυρίζοντας Γερμανούς & λοιπούς Ευρωπαίους.

- Αυθόρμητη, καθημερινή συγκέντρωση στις μεγάλες πλατείες της χώρας προς εξύμνηση και υποστήριξη της μετεκλογικής διαπραγμάτευσης.

- Καθημερινή προπαγάνδα με συνεχείς ρεπορτάζ, εικόνες κ.α. των αεράτων Εθνικών Τσαμπουκαλήδων.

Ζήτω Το Έθνος.

Αμήν.

2 σχόλια:

  1. Συνυπογράφω!
    Η απάτη υπό το κράτος τής αυταπάτης!
    Ή κατά το λαϊκότερο: Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή