Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

- ΑΡΕΣ

Διάφορες "φυλές" του απόλυτου, μιας μεταφυσικής τελειότητας δηλαδή, που κρύβεται πίσω από προτάγματα και υλιστικές ορολογίες.
Μια Μεταφυσική και Ιδεατή προσέγγιση της πραγματικότητας, που θα ζήλευε ακόμα κι εκείνος, ο πολύς, Πλάτωνας.
Μια τέλεια ερμηνεία της κάθε στιγμής, ταιριαστής με κακοχωνεμένα τσιτάτα, που δεν ταιριάζει σε υλιστές, σε ανθρώπους που κοιτούν και ερμηνεύουν την ανθρώπινη ιστορία και την κοινωνία με όρους ζωής και καθημερινής γείωσης, αλλά σε πιστούς κάποιας θρησκευτικής σέκτας.

Κι η ζωή μας συνεχίζεται μέσα σε βολικά, καλοβαλμένα σχήματα κι ενώ κάνει κρύο εμείς συνεχίζουμε να ζεσταινόμαστε κι όταν βρέχει εμείς πιστεύουμε ότι απλώς στάζει η οροφή της Ιστορίας.
Μαζεύουμε τα παλιά μας εργαλεία, τα χιλιοχρησιμοποιημένα και προσπαθούμε να τη φτιάξουμε, ενώ οι ουρανοί έχουν ανοίξει και πλέον βρέχει καρέκλες μαζί με τα ποδάρια τους.

Αναρχάρες, Επαναστατάρες και Αριστεράρες (κυβερνητικοί και μή) είμαστε όλοι σε διαδικασία πλήρους ανάπτυξης του Επαναστατικού Σχεδίου, απλώς μάς λείπουν το ανθρώπινα υλικά και χαρτογραφούμε ο καθένας από την πλευρά του την πορεία της Αλήθειας.
Κι όσο νομίζουμε ότι την κατέχουμε στην απολυτότητά της, τόσο η ζωή μάς διαψεύδει κι έχει ο θεός, που εμείς δεν πιστεύουμε, αλλά οι άλλοι πιστεύουν ότι έχει κι αυτό έχει μεγαλύτερη ισχύ ακόμα και από το ό,τι δεν υπάρχει καν θεός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου