Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΕ...


Παρακάτω υπάρχουν αποσπάσματα από το διάλογο που έγινε στο forum "Εκκλησία του Δήμου" του Αδώνιδος Γεωργιάδη για το γνωστό πλεόν θέμα των συνθημάτων που φώναζαν οι Ο.Υ.Κ.άδες στο τέλος της παρέλασης για την 25η Μαρτίου.
Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε άλλες Εθνικοπατριωτικές σελίδες που το έχουν ως πρώτο θέμα αλλά οι απόψεις ψηφοφόρων ενός κόμματος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που κατάφερε από ΧουντοΒασιλική σύναξη αρχικά, να μπει στη βουλή τελικά, που κατάφερε να φιλοξενείται στα τηλεοπτικά κανάλια καθημερινά και οι απόψεις των στελεχών του να θεωρούνται συναινετικές και ομοψυχικές, που ο πρόεδρός του για το καλό της Πατρίδας θέλει να μας εξοντώσει όλους (λες και γίνεται να υπάρχει πατρίδα χωρις ανθρώπους), οι απόψεις λοιπόν των οπαδών αυτού του περίεργου μάγματος νέου τύπου Εθνικοσοσιαλισμού και παλαιάς κοπής Νεοφιλελευθερισμού έχουν πάντα το δικό τους ενδιαφέρον.

Με αφορμή την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, να λάβει πειθαρχικά μέτρα κατά ομάδας ανδρών των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος, απ’ το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Αυτοί οι οποίοι διακινδυνεύουν καθημερινά την σωματική τους ακεραιότητα για την τιμή της Πατρίδας, διώκονται γιατί χρησιμοποίησαν συνθήματα που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τη σημαία του Έθνους.
Αντιθέτως, εκείνοι που παρήλασαν με συνθήματα ξένα προς την ημέρα, είναι οι τιμητές.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει χάσει το μέτρο. Τον καλούμε, για όσο διάστημα παραμένει στο Υπουργείο, να επιδείξει την δέουσα αυτοσυγκράτηση."



ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ

από Γιάννης 146 Παρ. Μαρ. 26, 2010 12:15 pm
Στο ακόλουθο άρθρο της "αντιρατσιστικής" και "δημοκρατικής" αριστερίζουσας εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ...http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=145379 εκτοξεύονται κατηγορίες εναντίον των βατραχανθρώπων του ΛΣ (Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών) για τα συνθήματα που φώναξαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου τα οποία ερέθισαν τον μεταναστολάγνο δημοσιογράφο της εφημερίδος λόγω της προσβολής που δέχθηκαν οι καλοί του "συμπολίτες" Αλβανοί και Σκοπιανοί!
Σύμφωνα με τον αρθρογράφο (προφανώς και του εκδότη της) είναι "ανεπίτρεπτο" οι Ειδικές Δυνάμεις της Ελλάδος να "προσβάλουν" κατά αυτό τον τρόπο την "ανθρωπιά" μας!!!...κλπ. Φυσικά ο εν λόγω "Έλληνας" θα προτιμούσε οι Έλληνες βατραχάνθρωποι (δηλ. οι άνθρωποι που έχουν διέλθει την δυσκολότερη εκπαίδευση που υπάρχει στις ΕΔ και στα ΣΑ, και θα κληθούν να φέρουν εις πέρας τις πιο επικίνδυνες αποστολές που θα απαιτήσει η άμυνα της πατρίδος) να ήταν ευνουχισμένες μαριονέτες που αντί όπλων θα έφεραν κόκκινα τριαντάφυλλα ή ακόμα καλύτερα να μην υφίσταντο καθόλου!
Σίγουρα τα συνθήματα που ακούγονται στο αναρτηθέν video είναι ακραία και δεν αντιπροσωπεύουν το πνεύμα της Εθνικής εορτής, αλλά από όλη την αίγλη που φέρουν εδώ και 50 χρόνια οι 'Ελληνες βατραχάνθρωποι, από το ένδοξο και ιερό καθήκον που έχουν κληθεί, καλούνται και θα συνεχίσουν να καλούνται να επιτελούν για την προάσπιση της Πατρίδος και του Έθνους (ή έστω της "χώρας" για τους αριστερίζοντες), μόνο αυτό βρήκε ο εν λόγω τυχάρπαστος δημοσιογραφίσκος να αναφέρει; Το μόνο που τον ενδιέφερε την ημέρα αυτή ήταν το τί φώναξαν οι βατραχάνθρωποι (έστω και λανθασμένα) πάνω στον ενθουσιασμό του κόσμου που τους παρακολουθούσε; Το ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν αφιερώσει εαυτούς στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, της ελευθερίας, της εθνικής ακεραιότητος και της ασφαλείας δεν τον ενδιέφερε καθόλου; Το ότι έχουν χάσει συν-ΑΔΕΛΦΟΥΣ κατά την ώρα του καθήκοντος ή ότι κάποιοι εξ αυτών έχουν βλάψει ανεπανόρθωτα την υγεία τους και την σωματική τους ακεραιότητα δεν παίζει ρόλο ή έστω "ελαφρυντικό";
Το ότι εκτελούν το ιερό τους καθήκον με πεπαλαιωμένα μέσα, με εγκληματικά περιορισμένα κονδύλια, προμηθευόμενοι το μεγαλύτερο μέρος του ατομικού τους εξοπλισμού ιδίοις χρήμασι (λόγω αιώνιας "στενότητος διατιθέμενων πιστώσεων"), απουσιάζοντας τον περισσότερο χρόνο από το σπίτι τους και τις οικογένειές τους...και πολλές φορές αντιμετωπίζοντας τον φθόνο άλλων ενστόλων, ...δεν τον προβλημάτισε καθόλου;;;...
(...) όλοι τους είναι οι περίφημοι ΟΥΚ-άδες - και φυσικά όλοι τους φωνάζουν "ΟΥΚ" κατά την παρέλαση...Έτσι προέκυψε το "δύσκολο πρόβλημα" για το ΥΕΘΑ και τα Επιτελεία (του ΠΝ και του ΛΣ) της ανακαλύψεως του "φταίχτη" και "ταραξία" "φασιστο-ρατσιστο-εθνικιστή" επικεφαλής βατραχανθρώπου που προσέβαλε τους "συμπολίτες" και πλέον "συμπατριώτες" μας Αλβανούς κλπ ώστε να τον τιμωρήσει "παραδειγματικά" (ενδεχομένως και αποτάσσοντάς τον) προκειμένου να "ευνουχίσει" ολοκληρωτικά την τελευταία ίσως εναπομείνασα πηγή ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ!Με τις υγείες μας λοιπόν για ακόμα μία φορά!...
Πόσο ρατσιστής ήταν άραγε ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, που διακύρηττε "Τούρκος μη μείνει στον Μοριά μηδέ στον κόσμον όλο"!!!
από dimsant Παρ. Μαρ. 26, 2010 3:31 pm
Θα έπρεπε να τραγουδάνε ένα φράγκο η βιολέτα.....
Θα πετσοκόψουν το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων
από thouthou Παρ. Μαρ. 26, 2010 10:09 pmΑυτό που θέλω να δώ, είναι αν θα τους τιμωρήσουν....
Αν μπορούν, ας "τιμωρήσουν" αυτούς που τους έχουν ως πρώτη γραμμή για το οτιδήποτε...
(...) Η αφρόκρεμα των ειδικών δυνάμεων, χαρακτηρίζεται από πειθαρχία και συγκρότηση που εμείς οι χαλβάδες δεν θα νιώσουμε ποτέ(...)
από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Σάβ. Μαρ. 27, 2010 8:20 am
Νομίζω ότι η ανακοίνωσις του Κόμματός μας τα λέει όλα! Θα δώσουμε μάχη γι'αυτούς! Και σε πολιτικό και σε νομικό επίπεδο αν χρειαστή!
από Alba de Oro Σάβ. Μαρ. 27, 2010 8:52 am
Αυτη ειναι μια σταση που αξιζει συγχαρητηριων.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Γιατι με μια τετοια ανακοινωση χτυπας στην πλατη των αντιπαλων. "σημαια του εθνους το συνθημα ΄το αιμα σου θα χυσουμε γουρουνι αλβανε'?" θα αναρωτηθουν προοδευτικοι και δημοσιοΚαφροι
.

Και η απαντηση ειναι τοσο αυτονοητη που δεν αξιζει καν να αναφερθει.
Αυτό είναι το σύνθημα που έχει ο κύριος Alba de Oro κάθε φορά που γράφει σχόλιο στο συγκεκριμένο forum (είναι ρήση του Ιωάννη Μεταξά και το αναφέρω σημειολογικά):
...Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΓΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΙ ΤΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΙ... ΕΙΧΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΚΑΚΟΝ... Ι.Μ.

από ARKAN » Σάβ. Μαρ. 27, 2010 9:19 am
Μα ο σκοπός ύπαρξης των σωμάτων αυτών είναι για να χύσουν αίμα όταν χρειαστεί, τι θέλαν να ακούσουν?
Είναι ηδονιστικό να υπάρχει κάποιος να υπενθυμίζει στους αλβανούς που θα είχαν πάει να δουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν και είχαν πιστέψει ότι πλέον είναι Έλληνες ότι Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ποτέ...

από imagines Σάβ. Μαρ. 27, 2010 12:57 pm 
Η αντίδραση του ΛΑ.Ο.Σ. είναι η ορθή και μπράβο του. Είναι απίστευτο που η πολιτική εξουσία, αυτή τη στιγμή καταστρέφει το πλέον επίλεκτο σώμα πρώτης γραμμής που διαθέτει η χώρα μας και όλες οι χώρες του κόσμου φυσικά.Τη στιγμή αυτή αν δεν το έχετε καταλάβει είμαστε ξεγυμνωμένοι από πλευράς μάχιμου δυναμικού πρώτης γραμμής.
Οι βατραχάνθρωποι εκδιώκονται, συνεπώς εκδιώκεται η ίδια η άμυνα της χώρας. Το ζήτημα είναι κρίσιμο και σοβαρό, σε επίπεδο προδοσίας.
Οτιδήποτε και να φώναζαν οι βατραχάνθρωποι, τίποτα δεν μπορεί να δώσει το άλλοθι στην πολιτική εξουσία να καταλύει το στράτευμα των ειδικών δυνάμεων και κατά συνέπεια ολόκληρου του στρατού και άμυνας της χώρας.

(...) Μήπως έπαψαν οι Αλβανοί να αποτελούν εχθρούς της πατρίδας μας επειδή ήλθαν δύο εκατομμύρια Αλβανοί μετανάστες στην Ελλάδα από το παράθυρο και παρανόμως τους νομιμοποίησαν και τους κάνουν και Έλληνες σήμερα; Όχι φυσικά. Οι Αλβανοί έχουν παραχωρήσει στην Τουρκία αεροπορικές και ναυτικές βάσεις. Στους Τούρκους, όχι στους Έλληνες. Συνεπώς φέρονται εχθρικώς προς την Ελλάδα, για να μη μιλήσω και για τις Τσαμουριές και τις Μεγάλες Αλβανίες. Και ήταν τραγικό λάθος που δεχτήκαμε στο Βουκουρέστι να μπει η Αλβανία στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Έπρεπε να θέσουμε το ζήτημα των τουρκικών βάσεων στην Αλβανία σαν αιτία περί μη ένταξης της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. όπως και το ζήτημα της Τσαμουριάς φυσικά.
Συνεπώς πρόκειται καθαρά για εχθρούς και πολύ σωστά οι ειδικές δυνάμεις χρησιμοποιούν τέτοια συνθήματα στην εκπαίδευση τους εναντίον τους(...)

(...) Οι ειδικές δυνάμεις δεν μπορεί να εκπαιδεύονται με πολυπολιτισμικά και ξενολαγνικά κριτήρια και συνθήματα γιατί τότε δεν θα μιλάμε για ειδικές δυνάμεις αλλά για παιδική χαρά(...)

4 σχόλια:

  1. Βουλή των Ανθ-ελληνων
    "Δημοκρατια" χωρις διακριτεσ και ανεξάρτητες Νομοθετικη - Εκτελεστικη - Δικαστικη εξουσίες δεν νοήται. Μιλαμε για Κοινοβουλευτικη χουντα.
    Τι λεει ο ορκος του βουλευτή?
    Μήπως ειναι επιορκοι?
    Και μηπως.. το μεγεθος της καταχρήσης του Εθνικού πλουτου, που συνετελεσθηκε τις τελευταίες 10ετίες, ειναι στο επιπεδο της "Εθνικής ΕΣΧΑΤΗΣ προδοσίας"..?
    Ποιοι μιλανε..? Για ποιους..?
    Οι ΟΥΚ επρεπε να φωναξουν "... γουρουνια βουλευτες !! ". Αυτοι ειναι ο Νο 1 εχθρος.. ολλοι οι αλλοι ειναι φροκαλα..
    ναναι καλα οι ΟΥΚαδες... εκλαψα στο ακουσμα τους !! σαν ήχώ και καλεσμα απο ένδοξο παρελθον. Ο Θεός να τους κρατα δυνατους... αυτούς και την ΦΩΝΗ τους !!

    Ευχαριστώ για την ευκαιρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ στο "ευχαριστώ για την ευκαιρία"
    Μπορώ να ερμηνεύσω πολλά από όσα έγραψες
    εκτός από την παρακάτω παράγραφο:
    "ναναι καλα οι ΟΥΚαδες... εκλαψα στο ακουσμα τους !! σαν ήχώ και καλεσμα απο ένδοξο παρελθον. Ο Θεός να τους κρατα δυνατους... αυτούς και την ΦΩΝΗ τους !!"
    Είναι ειρωνικά τα λόγια σου ή τα εννοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή , ίσως , δεν το κατάλαβες , μέχρι να σταματήσει τα κλάματα , δώσε του σε παρακαλώ ένα μαντηλάκι κι όταν συνέλθει και καλμάρει , θα σου εξηγήσω !
    ;))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή