Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

(Λ.Α.Ο.Σ. Νο 5) ΕΝΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΥ... ΔΟΝΕΙΤΑΙ


Ο άνθρωπος που... ξέρει.
Ο άνθρωπος που ως κλέφτης, φωνάζει για να φύγουν οι νοικοκύρηδες.
Ο άνθρωπος με τις ατσάλινες φωνητικές χορδές.
Ο άνθρωπος, που σαν ντελάλης ραγίζει τα ακουστικά τύμπανα τηλεθεατών και συνομιλητών, προκαλώντας σε όλους σοκ και δέος.
Ο άνθρωπος, που όταν εμείς νομίζουμε ότι διαφημίζει αντισημιτικά βιβλία, εκείνος μας διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Ο άνθρωπος, που μετά από επιθέσεις κακών αναρχικών, έχει ξαναφτιάξει το βιβλιοπωλείο του γύρω στις 666 (μπρρρρ…) φορές (Βουλευτής είναι, δεν μπορεί να λέει ψέματα)
Ο άνθρωπος που όταν εμείς πηγαίναμε, εκείνος ερχόταν... και μάλιστα για πολλοστή φορά.

Δεν Είναι Βόας
Δεν Είναι Κροταλίας
Είναι ο Αρχηγός Της Μαλακίας
(συγνώμη ρε Άδωνι, αλλά έβγαινε η ομοιοκαταληξία)

Ο μπουμπούκος, αυτό το μπουμπούκι της ακροδεξιάς, τηλεπωλητής βιβλίων, ειδικός στην αρχαιολατρεία και την προγονοπληξία, κεραυνός εν αιθρία για τους αντιπάλους του και βουλευτής παρακαλώ, έχει εδώ την τιμητική του.
Ο κλασσικός τύπος στο σχολείο που κανείς δεν έπαιζε μαζί του και του έμεινε απωθημένο. Με την σθεντόρια λοιπόν φωνή του προσπαθεί να αντισταθμίσει τα απωθημένα κόμπλεξ του και να αποδείξει ότι δεν μασάει προ ουδενός.
Αν είσαι αντίπαλος του (αριστερός, αναρχικός, φιλελεύθερος, θολοκουλτουριάρης όπως αρέσκεται να λέει, ομοφυλόφιλος, Σκοπιανός, Τούρκος, μετανάστης εν Ελλάδι και διάφορα άλλα) φυλάξου. Ο Άδωνις καραδοκεί και θα σου φάει τον καρούτζο.
Αν πάλι έχεις την τύχη να είσαι φίλος του (στρατιωτικός, αστυνομικός, Eπενίτης, Tεταρτοαυγουστιανός, υπερπατριώτης, straight, μη Αλβανός, μη Ρουμάνος, μη Πολωνός, μη Πακιστανός, μη μαύρος, έστω μη ημίμαυρος ρε αδερφέ), τότε η τύχη, σου έχει χαμογελάσει.
Αυτός ο υπερέλληνας, αυτός ο μπουμπούκος της Ορθοδοξίας, αυτό το Τέρας (…) μορφώσεως έχει πολλά να μας πει…
Όταν χαστουκίζει τους αντιπάλους με τα λόγια του, παίρνει εκδίκηση για το ξύλο που έτρωγε μικρός από τους συμμαθητές του.
Όταν καταφέρετε εναντίον των ομοφυλόφιλων, προσπαθεί να ξεπεράσει την απόπειρα βιασμού από κάποιον μακρινό συγγενή του στην Πέλλα, κάποιο υγρό καλοκαίρι.*(βλέπε αστερίσκο στο τέλος)
Όταν κατηγορεί προοδευτικούς ως φασίστες, προσπαθεί να κρύψει τον μισανθρωπισμό του.
Όταν υπονοεί πως τα ξέρει όλα, προσπαθεί να κρύψει την σύγχυση του εγκεφάλου του.
Αυτός ο ογκόλιθος μορφώσεως είναι ο Άδωνις, ο δικός μας Άδωνις, ο φασίστας της καρδιάς μας.
Άδωνι, σου προτείνω να διαβάσεις λίγο Adler για να καταλάβεις επιτέλους τι συμβαίνει στο ταραγμένο μυαλό σου. Αν δεν καταφέρεις να τον καταλάβεις, μην απαγοητεύεσαι. Υπάρχουν και τα ηλεκτροσόκ.

* Το σορτσάκι του πεντάχρονου Αδώνιδος κόλλαγε πάνω στα ιδρωμένα του μπουτάκια και η αλήθεια είναι ότι εκείνος ο μακρινός θείος, ως γνήσιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, είχε αρχίσει να καυλώνει. Προσπάθησε να τον πείσει να βγάλει το παντελονάκι του κι εκείνος τσίριξε τόσο πολύ, που ο μεγαλύτερος αδερφός του Λεωνίδας τον άκουσε και αμέσως κατάλαβε ότι αυτό το παιδί έχει λαμπρό μέλλον στην τηλεόραση. Γιατί σκέφτηκε: δεν πήδηξε που δεν πήδηξε ο θείος, να μη βγάλουμε τουλάχιστον κάτι από αυτήν την περιπέτεια;
Έτσι, ο μακρινός θείος που πριν από λίγο είχε γευτεί την… έγερση του ανδρισμού του, πρότεινε στον μικρό Άδωνι- και αφού δεν γάμησε ο άνθρωπος- όταν μεγαλώσει και γίνει τηλεπλασιέ, να ονομάσει την εκπομπή του Ελλήνων ΈΓΕΡΣΙΣ(… το πιάσατε;;;).
Ο μικρός Άδωνις κατενθουσιασμένος με την ιδέα, κράτησε το μυστικό βαθιά μες στην καρδούλα του. Όταν επιτέλους μεγάλωσε αρκετά, ώστε να μπορεί να πρήζει, από μεγάλο πλέον πόστο, τα μπελεούνια των συνανθρώπων του, έκανε την πρόταση, του παρ’ ολίγον βιαστή του, πραγματικότητα.

Αχ βρε θείε τι μας έκανες;;; Αφού δεν τον πήδηξες, γιατί δεν τον έπνιγες στον ασβέστη να μη συνεχιστεί η ράτσα;

2 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι θα το τολμήσω...
    Ένα βιογραφικό του Άδωνιςςςςς Γεωργιάδιςςςςς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης γεννήθηκε ένα δροσερό μεσημεράκι του Αυγούστου στα Καρατζαφέρικα Γορτυνίας, στον ακροδεξιό θάλαμο του τοπικού μαιευτηρίου. Λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του έκανε και την πρώτη του αγωγή εναντίον της νοσοκόμας που τόλμησε να τον βάλει να θηλάσει από το αριστερό στήθος της μητέρας του.
    Φήμες αναφέρουν ότι το Άδωνις προέρχεται από το Αδώνης, δηλαδή Αντώνης.
    Παιδί - θαύμα στην ηλικία του, έκανε τα πρώτα του βήματα με τα χέρια σε ηλικία πεντέμιση εβδομάδων και είπε τις πρώτες του λεξούλες λίγες μέρες μετά λέγοντας στον πατέρα του : "Έκαψα τις φωτογραφίες του Φλωράκη που είχες κρυμμένες στο συρτάρι, κουφάλα!"
    Η μετέπειτα πορεία του δεν ήταν ανάλογη και τελειώνοντας το δημοτικό στα 23 του χρόνια αποφάσισε στη συνέχεια να υπηρετήσει τη θητεία του.
    Εκεί, αντιμετώπησε ένα σοβαρότατο πρόβλημα αφού δεν μπορούσε να υπακούσει στην εντολή "Κλίνατε επ'αριστερά" αφού αυτός έκλινε όλο και δεξιότερα. Αυτό του κόστισε 8 μήνες επιπλέον θητεία αλλά πάτσισε φορτώνοντας τους επιπλέον μήνες στον αδερφό του Λεωνίδα που έτσι κι αλλιώς δεν ήξερε να μετράει.
    Πέρασε χωρίς εξετάσεις πρώτος στο Πανεπιστήμιο Δεξιών Αθηνών, στο τμήμα Δ.Ε.Τ. (Δεξιές Εφαρμοσμένες Τέχνες) αφού ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος φοιτητής. Αποφοίτησε τρίτος από τα δεξιά. Του απονεμήθηκε το πτυχίο από τον Στυλιανό Παττακό, που του ευχήθηκε "Άντε και δεξιότερα!"
    Το συγγραφικό του έργο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον με βιβλία όπως τα "Τζέκινς Χαν - Ένας μεγάλος Έλληνας" , "Θιβέτ και Λονγκ Άϊλαντ - Δύο χαμένες πατρίδες", "Αντίντας - Το Ελληνικό εμπορικό θαύμα" και "Ακροδεξιότερα του Υπεραριστερισμού"
    Προσπαθεί εδώ και καιρό να παντρευτεί κάποια που ήταν πριν παντρεμένη με κάποιον άλλο και έχει μαζί του κάποια παιδιά και ενδεχομένως στο μέλλον να κάνουν και κάποια άλλα.
    Παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή "Right Here, Right Now" (Δεξιά Εδώ, Δεξιά Τώρα)
    Μέλος και βουλευτής του ΛΑΟΣ, υπηρετεί τη χώρα και τους πολίτες σεμνά και αθόρυβα, υπερασπιζόμενος αξίες και ιδανικά που ποτέ δεν ξέραμε ότι υπάρχουν.
    Είναι αριστερόχειρας αλλά μπορεί να γράψει και με το δεξί που το έχει σαν κόσμημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή