Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ... Η ΧΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΨΟΝ (Νο 1)






«Επληροφορήθην ότι ομάς Αναρχικών ενεκλείσθη εις το Πολυτεχνείον με σκοπόν την δημιουργίαν ψευδών εντυπώσεων όσον αφορά την τάξιν, ασφάλειαν και ήπιον κλίμα των πολιτών. Δεν ημπορεί μια μικράν πλειοψηφίαν... Εγώ διέταξα: σκέψη καμιά. Εγώ διέταξα: ούτε μιλιά. Και να μην ξανακούσουμε ποτέ πια για σας».

Από το τραγούδι «Της Εθνικής Συμφιλίωσης» του Παύλου Σιδηρόπουλου.


Και τώρα διακόπτουμε την ροή του προγράμματός μας για να σας μεταδώσουμε
Διάγγελμα του Σεμνού Και Ταπεινού Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Αγαπητές Ελληνίδες, Αγαπητοί Έλληνες.
Η χώρα διέρχεται μίαν κρίσην, αναζητούσα διέξοδον εξ’ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίον είχε εισέλθει (… βήχας).
Ουδείς εκ των πολιτικών αρχηγών ανελάμβανον να βοηθήσει τον ανώτατον άρχοντα(δηλαδή ΕΜΕΝΑ).
Η κατάστασις αυτή, προστιθεμένη εις μιαν αναρχικήν αντίληψην η οποία είχε επιβληθεί σχεδόν εις όλα τα άτομα της κοινωνίας, είχε δημιουργήσει τον έσχατον κίνδυνον να αλωθεί η χώρα από τον κομμουνισμόν. Οι Έλληνες και κατά ιστορικήν παράδοσην αλλά και κατά την βασικήν κοινωνικήν αντίληψην και αγωγήν δεν είναι ποτέ ευεπίφοροι προς τον κομμουνισμόν (τώρα λέγεται αντιεξουσιασμός). {το παραπάνω κείμενο -εκτός των παρενθέσεων- είναι αποδελτίωση σημείων από λόγους του ΕΘΝΑΡΧΗ Γεωργίου Παπαδόπουλου}.
Δεν ημπορώ να ανεχθώ τους εχθρούς της Δημοκρατίας αλωνίζοντες από Κολωνακίου έως Εξαρχείων. Η Πολιτεία πρέπει να δράσει και θα δράσει. Δεν ημπορεί να στέκεται αδύναμη, μόνο βλέπουσα και θρηνούσα.
Δια αυτούς τους λόγους αποφάσισα τα εξής:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΜΠΕΡΙΟΥ ΕΙΣ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ… ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΡΕΧΕΣΤΕ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΧΗΡΑΣ (ΤΑΥΤΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΝ)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΕΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.(κοινώς, απαγορεύεται η καπότα). ΟΠΟΙΟ ΠΕΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΚΑΣΚΟΛ. ΑΝ ΚΡΥΩΝΕΤΕ, ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΣΑΤΕ ΖΕΣΤΟΝ ΤΕΪΟΝ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΜΥΞΟΜΑΝΤΙΛΟΥ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΌΤΕΡΟΝ «ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΙ» (ιδέα του Στάθη της Ελευθεροτυπίας)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΞΥΒΡΙΣΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ «ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ» ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΡΙΨΙΣ ΒΟΜΒΩΝ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΠΕΤΡΩΝ, ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ, ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΡΙΨΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΑΝΕΥ ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΓΕΡΑΚΙΟΥ ΔΙΑ ΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌΝ ΣΑΣ ΕΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΝ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΚΤΟΣ "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΉΣ", "ΑΥΡΙΑΝΗΣ", "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" ΚΑΙ "ΕΣΤΙΑΣ"

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘ'ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΝ Η ΧΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, SIEMENS, ΟΜΟΛΟΓΑ, ZAΡΝΤΙΝΙΕΡΑ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΗΧΗΤΙΚΟΦΘΟΓΓΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΣ ΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ


Μετά από όλα αυτά τα μέτρα και θεωρών ότι θωράκισα τη Δημοκρατία που έφτιαξα για εσάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπάγω εις την οικίαν μου δια να συνεχίσω το φαγοπότιον και τα παίγνια εις το προσφιλές εις εμέ PLAY STATION.
Σας φιλώ πατρικά, Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Εάν ο Κάρολος Μαρξ μίλησε για ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ο Μιχαήλ Μπακούνιν για ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και ο Άνταμ Σμιθ για ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, εγώ είμαι ο Πρωθυπουργός που ανέδειξε τον ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΌ.


ΥΓ Και μην ακούσω από κανέναν ότι ακολούθησα τις θέσεις του Καρατζαφέρη. Ξέρετε ότι δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα.
Ό,τι μαλακία κάνουμε είναι δικιά μας και μόνο δικιά μας.

6 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό το κείμενο! Νομίζω ότι πρέπει να προωθηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε antinemecis σε ευχαριτω πολυ για τα καλα σου λογια και για την προώθηση στο blog σου. ειναι τοσα πολλα που θελουμε να πουμε ολοι μας που τα εχουμε χασει. θα ξαναγυρισουμε στο '67 και ακομη παραπισω. γεια σου φιλε και κουραγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://kopria.blogspot.com/2009/03/blog-post_6863.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικές προσθήκες ή "προσωπικές πινελιές" αν επιτρέπεις "περί τας προς απαγόρευσιν πράξεων":

    -Απαγορεύονται αι συνομιλίαι μεταξύ ΕΝΟΣ ατόμου και άνω. Ο αριθμός αυτός δεν είναι εις καμμίαν περίπτωσιν δεσμευτικός δια την κυβέρνησην και δύναται εις το μέλλον να μειωθεί στο μηδέν ή και υπό αυτού, εαν κριθεί αναγκαίον.

    -Το "Μπάτσοι Λουλούδια - Αγγελούδια" με πρωθυπουργικόν διάταγμαν ποινικοποιείται ως σύνθημα διότι προσβάλλει τα αστυνομικά όργανα. Αντιθέτως λειτουργεί ευεργετικά και εις τα λουλούδια αλλά και εις τα αγγελούδια.

    -Απαγορεύεται η ρίψης κερμάτων και με βάση το νέο νομοθετικόν πλαίσιον που προωθείται άμεσα, επιτρέπεται η ρίψης χαρτονομισμάτων άνω των 20 ευρώ εις τα αστυνομικά όργανα, διότι έχομεν και έξοδα ως κυβέρνηση και αι υποχρεώσεις τρέχουν.

    -Απαγορεύονται πάσης φύσεως κουκούλες δια τους δύτες, διότι αι περιπολίαι των ΜΑΤ θα ερευνούν πλέον και τον βυθόν της θαλάσσεως δια παράνομαι δραστηριότηται.

    -Πάσης φύσεως οξυγονοκόλλησις θα γίνεται παρουσία εισαγγελέως και αστυνομικού οργάνου διότι πρέπει να ερευνάται ενδελεχώς τι κρύβεται πίσω από την "αθώα" τάχα μου μάσκαν του οξυγονοκολλητήν.

    -Η ομάδα του ΠΑΟΚ υποχρεούται να αλλάξει εμφάνιση και να ντύνεται ευπρεπώς εις τους αθλητικούς αγώνες του, καθώς τα μαύρα παραπέμπουν σε αναρχικά στοιχείαν και δημιουργείται σύγχησις εις τα αστυνομικά όργανα που επιβλέπουν την τάξιν στα γήπεδα.

    -Όλες αι εφημερίδες εις το πανελλήνιον μετονομάζονται σε "Απογευματινή με ταυτόχρονη παρουσίαν δεύτερου συνθετικού" π.χ. "Απογευματινό Έθνος" "Απογευματινό Βήμα" "Απογευματινή Ελευθεροτυπία" κτλ.

    -Κατάσχεται δια συνοπτικών διαδικασιών κάθε κινητόν τηλέφωνον που φέρει προστατευτικό κάλυμμα.

    -Ολόσωμαι φόρμαι αδυνατίσματος καταργούνται και αντικαταστούνται άμεσα με 18 χιλιόμετρα τρεξίματος δια εμποδίων ημερησίως.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωνίλλαν, πολύ καλό, φοβερό, θες να μου στείλεις στοιχεία σου να το αναρτήσω; παρα πολύ καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Οι παντός εργαζόμενοι σε ορυχεία οφείλουν να είναι ευπρεπείς εις την εμφάνισην, την ενδυμασίαν και καθαροί διαρκώς διότι ενδέχεται να προκαλέσουν υποψίες λόγω της επικάλυψης του προσώπου τους με φούμο και της στολής τους που παραπέμπει σε διαδηλωτή-εμπρηστή.

    -Οι οδοντίατροι υποχρεούνται από εδώ και εις το εξής να μην καλύπτουν τα πρόσωπά τους με την χαρακτηριστικήν προστατευτικήν μάσκαν και να ανέχονται τας ροχάλας των πελατών τους διότι μπορεί να δημιουργήσουν υποψίες σε ενδεχόμενο έλεγχο της αστυνομίας.

    -Η έκφραση "Τα έβαψα μαύρα" καταργήται ως λαϊκήν ρήσιν και αντικαθίσταται με "Τα ξέβαψα από λευκά"

    -Πυγμάχοι και παίκται του αμερικάνικου φούτμπολ οφείλουν να αγωνίζονται σαν άνδρες και να ξεχάσουν τις "προστατευτικές" μάσκες τους.

    -Η κυβέρνηση κάνει σαφές ότι δεν θα ανεχτεί σε καμμίαν περίπτωσην "μαυροφορεμένους κρητικούς". Τα "περί παράδοσης" επιχειρήματα καλό θα είναι επιτέλους να σταματήσουν.

    -Το άσμα των Τρυπών "Φανέρωσέ μου την μάσκα που κρύβεις κάτω από την μάσκα που φοράς" εισέρχεται εις την μαύρην λίσταν και χαρακτηρίζεται επαναστατικό, άρα απαγορεύεται να παίζεται εις τον αέραν των ραδιοφώνων.

    -Τέλος (μάλλον, θα δείξει...) αι Απόκριαι χαρακτηρίζονται ως "επαναστατική εορτή" και καταργήται λόγω μη αποδεκτών μεταμφιέσεων. Εξαίρεση αποτελεί η μεταμφίεσις σε αστυνομικόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή